Yhdistyksen saamat lahjoitukset

2015

Hau Hau Champion lahjoitti yhdistykselle erän tuotteita kuultuaan eläintenpäivän Koira! tapahtumasta. Tuotteet käytiin mm. arpajaispalkinnoiksi ja tapahtumassa esiintyneiden koirien palkitsemiseen.  Kiitämme myös Puuilo Joensuuta vinkin antamisesta Hau Haulle ja logistiikkapuolen hoitamisesta.

Vauhti-Raksu ryhtyi yhdistyksen pysyväksi sponsoriksi ja tukee yhdistyksen kanssa yhteistyötä tekeviä luonnonvaraisten eläinten hoitajia ja Susirajan Eläinkotiyhdistys ry:n luonnonvaraisten eläinten hoitoa.Lisäksi Vauhti-Raksu lahjoitti luonnonvaraisille eläimille 100kg ruokapaketin joka sisälsi reilu 100kg lihaa/kalaaja koiranruokaa sekä 50 tipua. Ruoka toimitettu luonnonvaraisia eläimiä hoitaville toimijoille.

Agrimarket Joensuu lahjoitti 5 pahvilaatikollista kissan kuivaruokaa tiineille ja imettäville emoille sekä kasvaville kissanpennuille. Ruoka toimitettu löytökissoja hoitaville toimijoille.

Agrimarket Joensuu lahjoitti 10 kg koiran märkäruokaa luonnonvaraisten eläinten hyväksi, yhdessä Susirajan Eläinkoti ry:n kanssa järjestetyssä keräyksessä. Ruoka toimitetaan luonnonvaraisia eläimiä hoitaville toimijoille.

K-citymerket Joensuun Pilkko, kauppiaat Juha ja Mari Kupiainen: lavallinen kissan märkäruokaa. Ruoka toimitettu löytökissoja hoitaville tahoille

Yksityishenkilö: kahvinkeitin yhdistyksen kerhotiloihin.

Joen Tukkutiimi: 8 kpl heijastinliivejä

Itä-Suomen Sisustus- ja Väri Oy: maali pieneläinhautausmaan porttia ja varastoa varten

Tavaratori: maalaustarvikkeet pieneläinhautausmaan kunnossapitotöihin

Siwa Pajakatu yhdessä asiakkaidensa kanssa: kesäkassillinen tavaraa, joka käytettiin mm. Match Show voittoina ja siilien syyslihotukseen.

PKO: talkooeväät pieneläinhautausmaan kevättalkoisiin

K-Citymarket Pilkko,                          Agrimarket Joensuu,                    Agrimarket Joensuu,

Mari Kupiainen                                     Heli Savolainen                          Heli Savolainen

Vauhti-Raksu                                                      Hau Hau Champion

PKO: talkooeväät pieneläinhautausmaan syystalkoisiin.

Joensuun kaupunki, puisto-osasto: penkki pieneläinhautausmaalle.

Eläinrakas pariskunta: imuri yhdistyksen kerhotilan puhtaanapitoon.

PKO: talkooeväät pieneläinhautausmaan kevättalkoisiin.