Uutta kotia etsivät kissat

KITI, 9v narttu

Yksityishenkilö etsii uutta kotia kissalleen KITILLE. Kiti 9v, sopeutuu sisäkissaksi, koska ei ole käynyt ulkona talvella.
Kiti on oikein ihmisläheinen ja nukkuu omistajan vieressä yöt, tykkää selityksestä. Innostuu välillä leikkimänkin. Se on vähän nirsompi ruoan suhteen, vain ns kalliimmat merkit käy. Ulkoilee kyllä kesäisin, mutta metsästäminen ei hirveästi kiinnosta. Kiti on hieman pullukka. Se on kotia myös etsivän Minnin pentu. Terve ja hyvänkuntoinen kaikinpuolin.
Kiti Tuupovaarassa. Yhteydenotot
044 337 88 76. Hinta 50€, yhdessä emosa Minnin kanssa molemmat yhteensä 50€.
Sama koti ei ole välttämättömyys.

MINNI, 11v narttu

Yksityishenkilö etsii uutta kotia kissalleen MINNILLE.
Minni 11v, sopeutuu sisäkissaksikin, koska ei ole käynyt ulkona talvella. Minni on rauhallinen ja tykkää omasta rauhasta, mutta tulee myös silitettäväksi ja tykkää läheisyydestä. Moni ruokainen, rakastaa kypsennettyä kalaa, keitettynä tai savustettuna.
Minni on aina ollut pienikokoinen ja hoikka. Minni tykkää kesäisin oleskella ulkona ja metsästellä. Terve ja hyvänkuntoinen kaikinpuolin. Minni on Tuupovaarassa. Yhteydenotot 044 337 88 76. Hinta 50€. Yhdessä kotia etsivän ailuisen pentunsa Kitin kanssa hinta yhteensä 50€. Yhteinen koti ei välttämättömyys.

PIPPURI, 3v. leikattu kolli

Yksityishenkilö etsii uutta kotia kissalleen Uusien kotien etsintätoimiston kautta:
3-vuotias leikattu uroskissa Pippuri etsii uutta kotia maalta. Pippuri on hyvin lempeä, lapsiin ja koiriin tottunut seurallinen kissa. Tarvitsee ulkoilumahdollisuuden vapaana, ei sopeudu sisäkissaksi. Pippuri on täysin sisäsiisti kunhan pääsee ulkoilemaan. Kissa asuu Joensuussa. Hinta 60€. Ota yhteyttä Stefan 044 2965197

RIKU, 8v. leikattu kolli

Yksityshenkilö etsii uutta kotia kissalleen Uusien kotien etsintätoimiston kautta:
Riku on noin 8vuotias ja leikattu, tulee toimeen toisten kissojen kanssa ja on ollut myös koiraperheissä. Riku on ainakin alussa aika ujo ja tykkää olla yleensä sängyn/sohvan alla mutta totuttuaan tulee viereenkin nukkumaan ja on seurallinen. Riku on tällä hetkellä Kiteen Puhoksella, mutta 1.5 jälkeen Enossa. Hinta 50€. Yhteystiedot 046 528 7885

Muru, 10-vuotias leikattu tyttökissa

 

Omaa kotia yksityisesti Uusien kotien etsintätoimiston kautta kaipaa MURU, 10-vuotias leikattu tyttökisa.Muru on ihmisystävällinen ja kiltti. Ruuan suhteen ei nirsoile, syö sekä kuiva- että märkäruokaa. Sisäsiisti. Muru etsii kotia maalta jossa pääsisi edelleen ulkoilemaan vapaasti. Hinta 50 €. Yhteydenotot 050 594 60 22.